Johan Huizingalaan 763A, 1066 VH Amsterdam

+31 (0)20 705 5187 info@wego.nu

MEET THE TEAM

 

Het WeGo team is weer versterkt met twee nieuwe aanwinsten! Wij laten graag zien wie met een enorme drive, inzet en plezier achter de schermen bij WeGo werken. Ons team bestaat op dit moment uit twaalf werknemers. Hierbij een korte introductie van onze nieuwe mannelijke collega’s.

 

SANDER VAN WAARD | Product Managersander

“DO NOT TAKE LIFE TOO SERIOUSLY. YOU WILL NEVER GET OUT OF IT ALIVE.”  

Ze noemen me Sander, omdat ik zo heet. Ik ben aangenomen om de gemiddelde leeftijd van de werknemers bij WeGo omhoog te brengen. Mijn leven bestaat, naast werken, uit mijn drie kinderen, drummen (goedwillend amateurniveau), geschiedenis, voetbal (passief), muziek en series (Breaking Bad, True Detective).

MIJN TAAK

Quote uit mijn arbeidsovereenkomst: “Medewerker treedt in dienst van werkgever in de functie van Product Manager. Tot zijn werkzaamheden behoren het ontwikkelen van systemen, neemt verantwoordelijkheid over de organisatie van het product (inclusief de services, het onderhoud, de documentatie, de kwaliteit, de kosten en de methodes), als ook de markt en de daaruit volgende road map (in samenspraak met sales).

WAAROM WEGO

WeGo is een bedrijf van beperkte omvang en biedt inhoudelijk exact de uitdaging die mij aantrekt; een combinatie van ICT (software), productdefinitie, organisatie en extern klantcontact. De omvang is voor mij belangrijk omdat ik graag in een omgeving werk waar, als ik onverhoopt om wat voor reden dan ook niet aanwezig ben, ik daadwerkelijk ook gemist word. Niet lullen maar poetsen. Met andere woorden; elke actie en beslissing is van belang en doet er toe, dus op WeGo’s aanbod werd het ‘iWent’.

 

KARL VROLIJK | Stagiaire Marketing en Sales

“ITS NOT ABOUT THE DESTINATION, ITS ABOUT THE JOURNEY”karl

Ik ben Karl, 27 jaar en ben bezig met scriptie van Small Business & Retailmanagement aan de Haagse Hoge School. Met het schrijven van mijn scriptie bij WeGo hoop ik direct bij te dragen aan de ontwikkeling van WeGo. Buiten WeGo doe ik graag aan hardlopen en fitness.
Hiernaast ben ik een echte auto fan dus zit ik bij WeGo goed!

MIJN TAAK

Ik ga mij bezig houden met marketing en sales. Ik ben nu sinds twee weken bezig op de werkvloer bij WeGo. Het is voor mij nog niet zeker waar het zwaartepunt op gaat liggen. Ik hoop met mijn scriptie een betere invulling aan marketing en sales te gaan geven.

WAAROM WEGO

Het concept van WeGo spreekt mij erg aan vanwege het duurzame aspect. Het is een mooie gedachten dat je werk bijdraagt aan een betere en mobielere wereld.
Ten tweede sta ik volledig achter het concept! Geloof in WeGo is iets wat de atmosfeer bij WeGo uitademt. Dit motiveert enorm!

Geef een reactie